Houten muurdecoratie - Giraf met 4 diertjes en sterren op wolk achterbord - kleur te kiezen (naam optioneel) (116x60cm)

104,95

Excl. BTW: €86,74

Excl. BTW:
€86,74
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
3.0417

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

De koe, het beertje, de giraf, het konijn en het schaap. Geef ze allemaal een naam, wens ze dagelijks welterusten of juist goedemorgen. Verzin samen met je kindje hele verhalen wat deze diertjes allemaal beleven. Maar ze zijn natuurlijk ook super leuk om gewoon naar te kijken!

De diertjes worden op een wolkvormig achterbord gemaakt, waardoor het makkelijk met 2 schroefjes te bevestigen is. De ideale oplossing voor als je een ruwe muur hebt.


De dieren worden als basis gemaakt in wit en zachte grijstinten. De accentkleur van de vlekken van de koe en giraf kan je kiezen, zodat de muursticker helemaal bij je kinderkamer past. 
Om een mooie kleurcombinatie te krijgen gebruiken we deze kleur ook bij de sterren. 

Het konijntje kunnen we maken in de kleur die je hebt gekozen voor de vlekken, maar het kan ook wit worden met een gekleurd neusje.
Bij de opties mag je aangeven of we je konijn in kleur of wit mogen maken.


Wil je je kinderkamer nog persoonlijker maken, dan kan je een naamset bijbestellen (+ € 14,50). De naamletters maken we in het lettertype hidde.
Een naamset mag bestaan uit 1 hoofdletter + max. 6 kleine letters. Om er één mooi geheel van te maken verven we de letters ook in de gekozen kleur van de vlekken.

Bijna klaar... alleen de wolk nog! 
Welke kleur vind je het mooist voor de wolk? Dit mag je bij de opties aangeven.


Bevestiging: de wolk is voorzien van 2 bevestigingsgaatjes waarmee het met schroefjes makkelijk tegen de meer gemaakt kan worden.

Minimaal benodigd muuroppervlak : +/- 116cm breed en +/- 60cm hoog
Materiaal: 3mm MDF

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder