Wat zijn houten muurstickers?

Wat zijn houten muurstickers eigenlijk?  Je kent vast de verhalen van de folie muurstickers die sneller van de muur komen als dat jij ze met alle moeite er tegenaan hebt geplakt. Of de muurschildering die, na maanden wachten totdat de kunstenaar komt, toch net anders uitpakt dan dat je had gedacht.
Nou, die verrassingen heb je met houten muurstickers allemaal niet. Onze houten muurstickers worden gemaakt van 3mm dik MDF. Dit is een harde plaatsoort, gemaakt van houtvezels. De platen voorzien wij van 3 lagen watergedragen verf. Daarna worden ze middels digitale tekeningen gesneden met een CNC lasersnijmachine. Hierdoor hebben we altijd een perfecte en constante kwaliteit. We weten dus vooraf altijd precies wat het eindresultaat wordt!
De ontwerpen en snijtekeningen van onze muurstickers maken we zelf. Onze " Koosje stijl" is herkenbaar in bijna al onze produkten.

Naast een origineel ontwerp, worden alle figuren ook nog uitgevoerd in meerdere laagjes hout op elkaar. 
Detail blaadje  Detail girafje
In eerste instantie valt het op de foto's in onze webshop misschien niet op. Maar als je inzoomt zie je de laagjes overal in terugkomen.
Je krijgt dus geen "platte" print, maar een figuurtje met relief, diepte en schaduw. Dit geeft een totaal ander effect dan een folie muursticker of schildering. Hoe origineel wil je het hebben?

Hoe plak je ze tegen de muur? Onze houten muurstickers zijn nog niet voorzien van een plakzijde. Jouw muur is namelijk meestal niet mooi vlak en glad. Gewone tape zal daarom niet blijven plakken. Vandaar dat folie muurstickers vaak weer loslaten! Onze houten muurstickers kan je op een gladde (geverfde) muur bevestigen met dubbelzijdige tape. Op een structuur muur (glasvliesbehang, granol/spachtelputz, structuurverf) kunnen ze bevestigd worden met een paar kleine mopjes montagekit. Let op met takken en bomen; deze raden wij aan om altijd met montagekit te bevestigen.
Wil je niet plakken of kitten? Dan hebben we ook nog diverse uitvoeringen met een cirkel- of wolkvormig achterbord. Deze zijn voorzien van 2 bevestigingsgaatjes. Dus altijd een perfecte montage oplossing!

Krijg ik waar voor mijn geld? Er zijn zeker goedkopere folie en papieren muurstickers verkrijgbaar. Maar wij zijn geen prijsvechters. Wij gaan voor originele ontwerpen, hoge kwaliteit materialen, perfecte produkten die we 100% zelf maken en persoonlijke service. Leg een folie muursticker en onze houten muursticker naast elkaar, en je zult gelijk zien waar je meer waar voor je geld krijgt. Maar uiteraard kiest ieder zelf wat binnen zijn of haar budget past.

Kind eruit gegroeid? Als je kind over een paar jaar uit de babykamer is gegroeid, dan kan je de houten muursticker voorzichtig van de muur verwijderen. Als je het afgeeft bij een kringloopwinkel, dan geef je iemand anders de mogelijkheid om ook weer een leuke kinderkamer te maken.
Is de houten muursticker echt beschadigd of stuk? Dan kan je deze inleveren in de houtcontainer op de milieustraat, zodat het weer gerecycled kan worden.

Nog niet overtuigd? Scroll eens door de reviews op onze Facebook pagina en krijg een idee wat andere klanten van onze produkten vinden.
En wil je zelf eens zien en voelen wat je van onze houten muurstickers kunt verwachten? Vraag dan een gratis en vrijblijvend voorbeeldje aan.

Alles duidelijk? Mocht je toch nog vragen hebben dan neem gerust contact met ons op. En anders kan je nu terug naar het produkt-overzicht!