Over ons

Koosje decoraties-over ons

Wij houden van rust. 
Geen drukke ontwerpen, maar voor kleine kinderen herkenbare figuren en kleuren.

Wij houden van creativiteit. 
Eigen ontwerpen die uniek zijn en je kinderkamer ècht bijzonder maken.

Wij houden van duurzaam. 
Kwaliteitsprodukten die jaren mooi blijven en zelfs nog een 2e ronde meekunnen.


Een creatieve techneut en een handige techneut. Zo zou je ons 2 het best kunnen omschrijven. Allebei afkomstig uit de machinebouw en daardoor gewend om telkens nieuwe ideëen te bedenken en te maken. 
Maar ja, een machine ontwerpen is toch heel iets anders dan muurdecoraties voor een babykamer.... Klopt!. 

Toen ons eerste kindje geboren werd hadden we een mooie giraf op haar muur geverfd. Een vrolijk girafje met sterretjes eromheen. We hebben er jaren naar gekeken totdat we gingen verhuizen. 

Toen er na de babyjaren weer wat meer vrije tijd kwam, begon het te kriebelen om een oude hobby weer op te pakken: figuurzagen. Alleen deze keer figuurzagen voor gevorderden. Niet met een zaag, maar met een lasersnijmachine. De tekening van het girafje met sterretjes was nog ergens bewaard gebleven en werd gebruikt om als eerste proefstuk te maken. En met een geweldig resultaat! Enthousiast werd het ontwerp van het girafje aangepast naar een andere uitvoering en ook gemaakt. En toen dit ook boven verwachting goed lukte, begonnen er nog veel meer ideëen te borrelen. 

Nadat onze eigen muren allemaal voorzien waren van beertjes, girafjes en aapjes, zijn we in 2016 met de webshop gestart. Als wij zo enthousiast waren over onze produkten, dan moesten we er vast ook andere blij mee kunnen maken. Al gauw druppelde de eerste bestellingen binnen. 
Met de bouw van een grotere werkruimte en aankoop van een grote lasersnijmachine  in 2019, groeide ook de mogelijkheden. In plaats van enkel stuks was het nu ook mogelijk kleine series te maken. En ook konden we ons assortiment uitbreiden met grotere decoraties zoals takken en bomen. Het ging niet alleen meer om een leuk ontwerp bedenken, maar steeds meer hoe we alles zo optimaal mogelijk gemaakt kregen. Eén decoratie maken is makkelijk te doen. Maar als je er tientallen tegelijk maakt, die allemaal uit verschillende kleuren onderdelen bestaan, waarvoor de juiste houten platen geverfd moeten zijn, gesneden moeten worden én die aan het eind van de week allemaal verlijmd en ingepakt klaar moeten staan voor verzending, dan vraagt dat toch best een organisatie. Iedere week opnieuw. Maar daar hebben we een goede taakverdeling in gevonden. En bij iedere bestelling die perfect de doos is gaat zijn we nog net zo enthousiast als bij ons eerste girafje met sterren.

Ontdek ons assortiment en grote kans dat jij net zo enthousiast wordt als wij!

Gregor en Monique