Kleurdetails bladeren en takken

Welke kleur ga je gebruiken voor je kinderkamer? Dat is altijd een moeilijke keuze. Je gaat foto's zoeken die je mooi vindt, maar vaak staan daar weer geen gebruikte verfkleuren bij. Om het je iets gemakkelijker te maken hebben we per kleurtint een aantal verfkleuren geselecteerd. Hieronder vind je per kleur in één oogopslag de bijpassende kleurtinten die wij gebruiken voor onze houten muurstickers, maar die je natuurlijk ook op je muur kunt gebruiken. Gegarandeerd een prachtig resultaat!

Mocht je de muren al hebben geverfd, meubels gekozen en/of accessoires hebben gekocht, dan is het altijd fijn om te weten of de kleur van de houten muursticker past bij je kleuren en spulletjes.

Daarom hebben we ervoor gekozen om zoveel mogelijk kleuren van Gamma kleurenwand te gebruiken. Dit maakt het mogelijk om in de bouwmarkt kleurstalen te halen zodat je de echte kleur kunt zien en deze kunt passen bij je kinderkamer. Dan krijg je ècht een goed gevoel of je de juiste kleuren kiest.
Onder aan deze pagina staat omschreven hoe je de juiste kleurstaal makkelijk op de Gamma kleurenwand terug kunt vinden.

Heb je al een kleur in het kamertje gebruikt die je terug wilt laten komen in de houten muursticker? Dan kunnen we deze exacte verfkleur altijd bestellen. De meerprijs hiervoor is € 21.50 per kleur. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.    
 
Babykamer kleurenpallet bladgroentinten
     

Hoe vind je makkelijk de juiste kleur op de Gamma kleurenwand.

In de kleurpalletten hierboven staat onder iedere kleur een nummer en naam vermeld:
Bijvoorbeeld:
Jadegroen 
065-08 Troubadour

De 1e kleurnaam (Jadegroen) is de naam die wij eraan geven. Met deze naam proberen we je al zoveel mogelijk een idee te geven wat voor kleur het is
De nummercombinatie (065-08) is de positie van deze kleurstaal in de Gamma kleurenwand. Het is vrij makkelijk om het juiste kleurkaartje te vinden bij Gamma.
Het 1e nummer (065) geeft de rij op de kleurenwand aan. De 1e rij is 001, 2e rij 002 etc. De rijnummers lopen op van links naar rechts. Rij 065 is dus een heel eind naar rechts ;-).
Het 2e nummer (-08) geeft de positie van het kleurkaartje aan in de rij (in dit voorbeeld in rij 065). Het bovenste kaartje in de rij is 01, het onderste kaartje is 13. Het kleurnummer vind je op de achterkant van het kleurstaaltjee.
De naam die achter de nummercombinatie staat (Troubadour) is de kleurnaam die Gamma eraan gegeven heeft. Deze naam vind je op de voorzijde van het kleurstaaltje. 
Onderstaande kleuren zijn een redelijk goede indicatie maar kunnen op een scherm afwijken. De kleurstalen in de bouwmarkt geven de echte kleur aan. 

Mocht je zelf de verfnummers van Gamma kleurenwand willen gebruiken voor muurverf, dan hoef je deze niet persee bij Gamma te kopen. Je kunt deze kleuren bij bijna iedere verfwinkel in bijna ieder verfmerk laten mengen.