Houten muurdecoratie - 3 Bosuiltjes op tak met sterren op wolk achterplaat - kleur te kiezen (naam optioneel) (100x60cm)

98,95

Excl. BTW: €81,78

Excl. BTW:
€81,78
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
16.0254

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

3 Bosuiltjes op tak met wolk en sterren. De wolk is voorzien van 2 gaatjes waarmee het geheel gemakkelijk tegen de muur geschroefd kan worden. Alles wordt compleet geverfd en verlijmd geleverd.

De tak is donkergrijs, de uiltjes zijn lichtgrijs, halfgrijs en een door jouw gekozen kleur. Geef bij de opties aan welke kleur je wenst. De blaadjes worden in wit, lichtgrijs en de gekozen kleur geverfd.
De wolk kan in verschillende kleuren geverfd worden. Heb je een witte muur waar het figuurtje op komt, dan kan de wolk ook in een lichte tint geverfd worden, zodat deze toch mooi afsteekt op de muur. Geef bij de opties aan welke kleur wolk je wilt. De kleuren van de sterren zijn afhankelijk van de gekozen kleur van de wolk. Is de wolk wit, dan worden de sterren donkergrijs, middengrijs en de gekozen kleur. Is de wolk gekleurd, dan worden de sterren donkergrijs, wit en de gekozen kleur.
Voor de snaveltjes en pootjes kan gekozen worden uit oranje of donkergrijs. Geef bij de opties aan wat je wilt.

Optioneel kan er een naamset bijbesteld worden (+ €14.50). Deze bestaat uit 1 hoofdletter en max. 6 kleine letters en zijn in het lettertype Hidde.  De letters worden in dezelfde gekozen kleur als het uiltje geverfd. 

Afmetingen omg. 100cm breed en 60cm hoog.

Materiaal: 3mm MDF.

 

 

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder