Muursticker giraf met 4 diertjes en bloemen/sterren - helderblauw (naam optioneel) (100x60cm)

69,95

Excl. BTW: €57,81

Excl. BTW:
€57,81
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
3.0414

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

De koe, het beertje, de giraf, het konijn en het schaap. Geef ze allemaal een naam, wens ze dagelijks welterusten of juist goedemorgen. Verzin samen met je kindje hele verhalen wat deze diertjes allemaal beleven. Maar ze zijn natuurlijk ook gewoon super leuk om naar te kijken!

Ze passen heel mooi boven de commode. Maar ook zittend op de rand van het ledikantje of op een lambrisering geeft een heel leuk effect.


De dieren worden als basis gemaakt in wit en zachte grijstinten. Als accentkleur voor de vlekken van de koe en giraf gebruiken we helderblauw.

Om een mooie kleurcombinatie te krijgen gebruiken we deze kleur ook bij de sterren. Heb je liever bloemen in plaats van sterren? Dat kan ook. Bij de opties kan je aangeven wat je het mooist erbij vindt.

Als de muurstickers op een gekleurde muur komen, dan kan het mooier zijn om het konijn wit te nemen (met een gekleurd neusje) in plaats van gekleurd. Daarmee voorkom je dat het konijn misschien wegvalt op je muur.
Bij de opties mag je aangeven of we je konijn in kleur of wit mogen maken.


Wil je je kinderkamer nog persoonlijker maken, dan kan je een naamset bijbestellen (+ € 7,00). Omdat niet iedereen dezelfde stijl heeft kan je kiezen uit 3 lettertypes. Voorbeeldjes ervan vind je hier.
Een naamset mag bestaan uit 1 hoofdletter + max. 6 kleine letters. Om er één mooi geheel van te maken verven we de letters ook in helderblauw.

Bevestiging: op een gladde muur kan het makkelijk bevestigd worden met dubbelzijdige tape (bv. Tesa powerstrips). Heb je een ruwe muur dan adviseren we om het te bevestigen met een klein beetje montagekit (bijv. Bison polymax). 
Een instructie hoe je dat makkelijk kunt doen vind je hier.

De diertjes worden los van elkaar geleverd. Je kunt dus zelf de volgorde bepalen.

Minimaal benodigd muuroppervlak : +/- 100cm breed en +/- 60cm hoog
Materiaal: 3mm MDF

 

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder