Hoekboom met zijtakken, 3 uiltjes en eekhoorn (kleurtint te kiezen) (300x265cm)

256,00

Excl. BTW: €211,57

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
95.0160

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

De boom bestaat uit 2 delen, waardoor deze in een hoek geplaatst kan worden. Alle figuurtjes worden compleet geverfd en verlijmd geleverd. De uiltjes en eekhoorn zitten niet vast op de boom dus kunnen ook op een andere plaats gemonteerd worden.
Het is ook mogelijk deze boom tegen een vlakke muur te plaatsen in plaats van in een hoek. Dit kan je aangeven in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces. De stamdelen worden dan uit 1 stuk gemaakt.

Kleurcombinatie: boom donkergrijs; blaadjes lichtgrijs, wit en een te kiezen kleur. Geef bij de opties aan welke kleur je wilt. De uiltjes worden ook in deze kleurtint uigevoerd, gecombineerd met wit en lichtgrijs. De snaveltjes en pootjes van de uiltjes zijn oranje. De eekhoorn is in 2 tinten grijs geverfd.

Bij de afmetingen kan je 3 maten opgeven:
- hoogte boom: dit is de afstand tussen de plint en het plafond, opgegeven in cm. Maximaal op te geven hoogte is 265cm
- lengte tak links (tak met eekhoorn): dit is de lengte die de tak moet worden, gemeten vanaf de hoek van de muur. Maximaal op te geven lengte is 150cm
- lengte tak rechts (tak met 2 uiltjes): dit is de lengte die de tak moet worden, gemeten vanaf de hoek van de muur. Maximaal op te geven lengte is 150cm
In geval van een boom voor op een vlakke muur, mag je voor de lengtematen van de takken uitgaan van het midden van de stam.

De stam is gemiddeld 19cm breed per kant. Mocht dit te breed zijn, dan kan de gewenste breedte opgegeven worden in het opmerkingenveld.

Vanwege maximale produktie en transportafmetingen bestaat de boom uit meerdere onderdelen.

Gebruikt materiaal: 3mm MDF

 

 

 

Beoordelingen (1)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder